ZADRE, STIŽU!

Novak na HRT-u: Imam lepe vesti za vas!

Autor Nikola Janković Izvor Tanjug

Novak Đoković ne staje. Već danas se "bacio" na realizaciju drugog takmičarskog vikenda u Zadru.

Izvor: MN Press

Juče Beograd, danas već Zadar.

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković ne staje. Ovog ponedelja započeta je realizacija drugog takmičarskog vikenda "Adrija tura". 

Možda će vas zanimati

  Tim povodom, gostovao je u programu Hrvatske radio-televizije i poručio da se raduje dolasku u Zadar. Zahvalio se i na podršci svima.

"Imam zaista lep i prijateljski odnos s Bornom Ćorićem i Marinom Čilićem i traje sigurno 10 godina unazad, pogotovo s Marinom. Poznajemo se još iz juniorskih dana. Zahvaljujem im se ovom prilikom što su prepoznali inicijativu 'Adrija tura' i humanitarni karakter. Oni su se odmah stavili na raspolaganje i radujem se što ću igrati i deliti teren s njima. Nadam se da će biti zabavno kako na terenu, tako i izvan njega", rekao je Ðoković za HRT.

Otkrio i ko će nastupiti sigurno, a ko možda...

"Za sada smo sigurni Dimitrov, Ćorić, Čilić i ja. Saša Zverev ima želju da zaigra i u Hrvatskoj, međutim čeka se utorak da nemačka Vlada donese odluku o karantinu, jer mora posle da ide u Nemačku na neke svoje događaje. Ako ne bude karantina, igraće. Bio bi veliki uspeh za 'Adrija tur' da imamo tenisera svetskog kalibra i u Zadru", istakao je srpski as, koji je sinoć u Beogradu posle finala premijerne runde ove regionalne turneje objasnio i zbog čega je u suzama napustio teren posle pobede nad Zverevom.