mogao si i njoj da kažeš

Trener objavio da prekidaju saradnju, a Hrvatica u zbunu: Prvi put čujem

Autor Mirjana Šegan

Dona Vekić bila je baš iznenađena onim što je njen trener Torben Belc napisao u poruci na Twitteru

Dona Vekić raskinula je saradnju sa trenerom Torbenom Belcom posle dve i po godine zajedničkog rada.

I to ne bi bila toliko zanimljiva vest da i ona sama nije saznala razlog prekida saradnje u njegovoj objavi na Twitteru.

"Hej, nažalost Dona i ja smo imali različita stanovišta oko rasporeda treninga i turnira nakon povratka Tura, zbog čega ćemo krenuti različitim putem. Hvala Doni na poslednje dve i po godine, bila je to sjajna vožnja i uživao sam u zajednički provedenom vremenu. Srećno u budućnosti. Spreman sam za novu avanturu", napisao je Belc.

A onda mu je odgovorila Hrvatica, koja je uopšte nije krila da je zbunjena onim što je objavio.

"Pa ovo je prvi put da čujem o različitim pogledima na raspored treninga i turnira?", navela je Dona Vekić uz tri smajlija koja plaču od smeha.


Očigledno je došlo do nesporazuma između nemačkog trenera i hrvatske teniserke pred nastavak sezone posle duge pauze koju je izazvala pandemija korona virusa.

Bilo kako bilo, Belc će u potragu za novim poslom, pošto sa Vekićevom nije uspeo da napravi uspeh kao sa prethodnom teniserkom sa kojom je sarađivao. Zemljakinju Angelik Kerber odveo je do prvog mesta WTA liste i dve grend slem titule 2016. godine, a Dona zauzima tek 24. mesto na svetu.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.