RUMUNKA REKLA NE!

Samo jedna žena je odbila ples sa Novakom, a razlog je SMEŠAN!

Autor Milutin Vujičić

Bilo je po protokolu, ali...

S pravom se za Vimbldon kaže da je "najvažniji grend slem" u tenisu, pošto postoji neko tradicionalnih pravila koja ih razlikuju od drugih turnira...

Osim obavezne bele odeće i još nekoliko "sitnica", poznato je da posle muškog i ženskog finala Vimbldona bude priređen poseban koktel na kome je tradicija da dvoje šampiona pleše. Tako je Novak Đoković plesao sa nekoliko koleginica, ali ga je jedna odbila!

Zabeležen je ples sa Petrom Kvitovom, Serenom Vilijams i Anđelik Kerber, međutim Simona Halep je u intervjuu za sajt "WTA" otkrila da je morala da odbije srpskog tenisera.

Osvojila je šampionski pehar 2019. godine, ali onda kada je saznala da treba da pleše s Novakom...

"Bila sam pod neverovatnim stresom i pitala sam da li baš moram to da uradim. Srećom, rekli su da je to na meni i onda sam rekla 'ne, hvala'", kazala je Simona Halep.

"Nisam želela da padnem!", objasnila je Rumunka svoj osnovni strah pošto su i TV kamere prisutne na ovakvim događajima, pa se očigledno plašila da će to "ukrasti slavu" njenom velikom uspehu na "zelenom grend slemu".

S obzirom na to da je Novak Đoković plesao svaki put kada bi osvojio Vimbldon, očigledno da nije imao problem sa tim da pleše, posebno jer i kada to nije po protokolu - on čini.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Novak Đoković i Anđelik Kerber
Izvor: Youtube/Wimbledon