Neverovatno

OVO NIKADA NISAM VIDEO: Zbog Novaka su svi u šoku!

Autor Mladen Šolak

Svi su ostali bez teksta!

Neverovatno!

Novak Đoković je diskvalifikovan sa US Opena jer je posle jednog poena lopticom pogodio linijskog sudiju u vrat. Nije to uradio namerno, nije ni gledao, ni gađao, ali je ipak eliminisan!

Svi u Njujorku su bili šokirani zbog takvog raspleta, neviđenog na ovom nivou tenisa! Bez teksta je ostao i komentator Mats Vilander. 

"Bio je frustrian, ne znam da li je udario jako loptu, nije video gde ide lopta, pogodio je damu izgleda pravo u vrat...", rekao je on.

"Vidite odmah njegovu reakciju... Baš nije imao sreće i nije imao nameru da uradi to"

"Čisto je udario loptu koja nije odskočila, mogao je tako da pogodi i dete koje skuplja lopte. Dama koja je bila kraj linije to nije videla. Novak je očigledno uznemiren i uzbuđen,on nije udario jako loptu, a pravilo je tada diskvalifikacija".

Da li je sudija bilo šta drugo mogao da uradi?

"Ovako dramatičnu situaciju nisam video u životu! Morate da budete oprezni, naravno, jer možete da pogodite decu kooja skupljaju lopte, tako se prave greške, može da se desi bilo kome, on nije pokušao da jako udari loptu... i da je pogodio dete, to isto znači diskvalifikaciju. Sudija nije imao nikakvu šansu da ne sledi protokol", rekao je Vilander.

Za kraj je dodao i...

"Uopšte nije probao da uradi jako, probao je da vrati loptu u ugao, ne znam kako lopta nije pala ranije... Bio je ovo jako teška odluka za sudiju, to jeste pravilo, ali morate da napravite procenu da li je to zato što je hteo, dal i je udario jako... to što je pogodio sudiju u vrat sigurno dodatno otežava stvari".

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.