rus pominje novaka

PAMTE ŠTA SE DESILO NOVAKU: US Open je sprdnja, videli smo u 4. kolu! Medvedev izvređao organizatore

Autor Pavle Knežević

Prvo mu nije odobren čelendž, pa je dobio opomenu, a onda "odlepio"

Izvor: Printscreen/Twitter

Dominik Tim se plasirao u finale US Opena, pošto je u polufinalu pobedio Danila Medvedeva u tri seta, ali je meč obeležio ispad Rusa, koji je potkačio organizatore i podsetio ih na Novaka Đokovića.

"US Open je sprdnja, videli smo to u četvrtom kolu", govorio je vidno iznervirani Medvedev nakon što mu sudija nije dozvolio čelendž.

Sudija mu je rekao da ga je tražio na vreme, a onda je prešao mrežu da pokaže gde je loptica udarila.

U jednom trenutku je rekao sudiji: "Zašto? Zato što nisi pametan?", a kad mu je sudija dao opomenu, onda je izlio bes iz Rusa.

"Da li je US Open sprdnja? US Open je šala, zar ne? Videli smo šta se desilo u četvrtoj rundi, videli smo! Šta sam uradio pa sam prekršio kodeks?", govorio je uzbuđeni Medvedev, aludirajući na izbacivanje Đokovića koji je slučajno pogodio sudiju lopticom.

Kada je čuo da je prešao mrežu, odgovorio je:

"Mislio da sam ubio nekoga! Oprostite, bio sam tako zao što sam prešao mrežu, moje izvinjenje. Moje iskreno izvinjenje US Openu jer sam prešao mrežu. O, moj Bože... Iskreno se zvinjavam i vama i sudiji. Da li je sada u redu? Vi momci samo sedite tu i ne radite ništa! Ne radite ništa!", govorio je besni Medvedev.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.