neverovatno!

MRŽNJA PREMA ĐOKOVIĆU SE SAD PODRAZUMEVA?! "Da pustimo u Melburn sve osim Novaka!"

Autor Pavle Knežević

Australijska televizija i Nik Kirjos se više uopšte ne kriju!

Izvor: YouTube/TODAY

Sve maske su odavno pale kada je Novak Đoković u pitanju. Ono zbog čega smo neke njegove navijače nazivali "paranoičnim", sada je dobilo svoju ružnu potvrdu i o tome se otvoreno priča: postoji jaka struja u tenisu koja mrzi Srbina!

I više se ne krije! Sada je mržnja prema Novaku izgleda postala normalna i stvar o kojoj se otvoreno priča, što smo mogli da vidimo i na australijskoj televiziji, gde je netrpeljivost prema Đokoviću postala "normala".

Gost u australijskom jutarnjem programu, "Danas", bio je Nik Kirjos, glavni, pa ne kritičar, već mrzitelj Novaka. Voditelj Karl Stefanović (otac Srbin-Nemac, majka Australijanka( ga je tada upitao kako provodi dana bez tenisa zbog pandemije, jer je igrač propustio i američku turneju, uključujući i US Open.

Kirjos je odgovorio da bi jako voleo da se zdravstvena situacija vrati u normalu, pa da zaigra na sebi omiljenom Australijan Openu "kao nekada", ali je izrazio skepsu da će se to desiti, kao i da će moći da se sprovede karantin.

Naravno, kad se priča o Aus Openu, Đoković je sastavni deo priče, jer je turnir osvajao rekordnih osam puta. Stefanović je tu skandalozno upitao Kirjosa:

"Ako pandemija potraje, možda bi trebalo da pustimo sve igrače da dođu? Osim Novaka, naravno", i počeo da se smeje.

Kirjos se i sam nasmejao i odgovorio:

"Ne, svi mi ga ne volimo, ali bar dovodi mnogo publike".

Od Kirjosa je to valjda pohvala...

Australijan open 2021. bi trebalo da počne 18. januara.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.