Pala već trojica bolje rangiranih

ON JE "UBICA" FAVORITA I NA KORAK JE OD MEČA SA NOVAKOM: Mladi Nemac opet šokirao sve na Rolan Garosu!

Autor Nikola Lalović

Mladi Nemac nastavlja da redom kosi nosioce turnira, sada je pao Mateo Beretini

Danijel Altmajer je na Rolan Garos stigao kao 189. igrač na ATP listi, a posle ovog turnira će se njegova pozicija dosta popraviti. On je u trećem kolu savladao favorizovanog Matea Beretinija, sedmog nosioca turnira. 

Posle skandala koji je Beretini napravio, sada je ispao sa turnira u tri seta. Altmajer ga je pobedio sa 6:2, 7:6, 6:4. Ali Beretini nije prvi favori koji je nastradao! 

 Mislio je španski veteran Felisijano Lopes da je dobro prošao kada je dobio debitanta na žrebu, ali se prevario. Izgubio je u prvom kolu u tri seta, a ni naredni protivnik 22-godišnjeg Nemca nije bolje prošao. 

Njegov sunarodnik Jan-Lenard Štruf takođe nije uspeo mladom Altmajeru da uzme set i sada je Altmajer u četvrtom kolu. Tu čeka boljeg iz španskog duela Roberto Bautista-Agut - Pablo Karenjo-Busta. 

Ukoliko bi Nemac eliminisao nekog od njih dvojice našao bi se u četvrtfinalu, u kome mu je potencijalni protivnik Novak Đoković. 

Najbolji teniser sveta u trećem kolu igra sa Galan Riverosom, a onda ga očekuje duel sa boljim iz meča Karena Hačanova i Kristijana Garina. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.