Moglo je da bude svašta

SUDIJA JEDVA SPREČIO TUČU NA ROLAN GAROSU: Protivnici optužili Britanca, on nasrnuo na njih posle gema!

Autor Nikola Lalović

Ne smiruju se strasti na Rolan Garosu, sada smo u muškom dublu zamalo videli tuču.

Izvor: Screenshot/Eurosport

Den Evans i Hurbert Hurkač prošli su u narednu rundu u muškom dublu posle pobede nad Matveom Midlkopom i Marselom Demolinerom. 

Britansko-poljski par je pobedio 7:6, 3:6, 7:5, ali i na ovom meču smo videli skandal. Glavni sudija je jedva sprečio Evansa koji je želeo da se fizički obračuna sa protivnicima. 

 Problem je nastao u tome što je kod poslednjeg poena u gemu Marsel Demoliner smatrao da je Evansa zakačila loptica, te da je zbog toga poen trebalo da bude dodeljen Demolineru i Midlkopu. 

Teniseri su prvo ušli u verbalnu raspravu, a onda je Evans pojurio ka mreži. Ipak Hurkač i sudija su ga sprečili da išta ozbiljnije uradi. Posle meča Britanac nije krio svoj bes. 

"Ovo je kao da su mi rekli da varam, što je odvratno i to neću dopustiti. To sam im i rekao. Neki ljudi vole da se ovako ponašaju, a žale se kada im uzvratiš", poručio je posle meča Evans. 

Ovo je samo jedan u nizu skandala na Rolan Garosu, a ovogodišnja organizacija ne može baš da se pohvali. Čak je i Rafael Nadal digao glas protiv organizatora. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.