Novak predosetio

POGLEDAJTE KAKO JE NOVAK PREDVIDEO OVOGODIŠNJE VELIKO FINALE: Izabrao bih Rafu da mi spasi život! (VIDEO)

Autor Tamara Ranković

Novak Đoković i Rafael Nadal bore se za trofej na Rolan Garosu a srpski teniser jednom izjavom već je najavio ovo finale.

Danas je izašao na teren da se izbori za drugi trofej na pariskoj šljaci, ali najbolji teniser sveta Novak Đoković kao da je već znao da ga čeka duel sa najvećim rivalom, Špancem Rafaelom Nadalom.

Kada su ga novinari ATP emisije tokom turnira u Rimu koji se igrao u septembru pitali kog tenisera od desetorice najboljih bi odabrao da mu spasi život osvojivši set , srpski teniski as bez razmišljanja naveo je drugog tenisera sveta.

 Ali, Nole ne samo da je rekao da bi to bio Rafa već je precizirao da bi to bio set na šljaci i to na Rolan Garosu! Kroz smeh je Đoković odgovorio na ovo pomalo neobično pitanje ali se ispostavilo da će se zaista dvojica najboljih naći u finalu na Otvorenom prvenstvu Francuske. 

Pogledajte kako je izgledao deo ovog intervjua:

Iako je šaljivim tonom Novak ovo izjavio, nema potrebe da se Nadal spašava prvog na svetu već neka bolji pobedi. Meč se igra pod zatvorenim krovom terena "Filip Šatrije" a ovo je 56. međusobni okršaj dva titana.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.