U Beogradu!

DECA ĆE NOVAKOVU LEKCIJU PAMTITI ZAUVEK: Šetnja Beogradom se pretvorila u trening! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Korisni saveti od najboljeg tenisera sveta.

Izvor: Twitter/AdamTatalovich/printscreen

Jesenje veče u Beogradu ostaće duboko urezano u pamćenje dece koja su, sasvim slučajno, dobila teniski trening od Novaka Đokovića!

Najbolji teniser sveta i najbolji srpski sportista je boravak u prestonici Srbije odlučio da posveti uživanju, pa je tako sinoć prošetao ulicama Beograda. I naišao na decu koja su bila raspoložena za saradnju.

Dok je šetao kuče, Novak je imao vremena i da podeli savete o tome kako treba držati reket, kako postaviti noge i kakav zamah je potreban.

Jedan od prisutnih dečaka, koji se pre toga rukovao sa najboljim svetskim teniserom pažljivo je slušao savete i sigurni smo da ih nikada neće zaboraviti.

''Kao da se pozdravljaš sa mnom, tako drži reket'', ''I leva noga malo ovamo, kao što si malopre pokazao'' i ''Skroz do kraja, ne koči reket'' bili su Novakovi saveti, a okupljeni mališani su bez treptanja gledali u najboljeg tenisera današnjice.

Video snimak sa beogradskih ulica je na svom tviter profilu podelio Adam Tatalović, košarkaški trener srpskog porekla.

''Ne dešava se često da vidite kako svetski broj 1 drži časove klincima u kraju, dok šeta kuče po Beogradu. Novak Đoković je neverovatna ličnost na terenu i van njega'', napisao je on uz snimak.

Srpski teniser je nakon poraza u finalu Rolan garosa nastupiti na turniru u Beču, koji je naknadno uvrstio u svoj kalendar. Kratak odmor između dva turnira iskoristio je da poseti BiH i Srbiju.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.