SVE JE REKAO

ĐOKOVIĆ JE SA DRUGE PLANETE, TO NIJE NORMALNO: Bivši teniser otkrio zašto "velika trojka" tako dugo vlada tenisom!

Autor Nebojša Marković

On je ponudio svoje viđenje situacije.

Da su Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer trojica najboljih tenisera svih vremena, svima je već odavno jasno, a upravo njih trojica nastavljaju da "dele" teniski svet.

Debata o tome ko je najveći teniser sveta neće se u skorije vreme smiriti, a jedan bivši teniser ponudio je malo drugačije gledište.

Markos Bagdatis je u karijeri mnogo puta odmeravao snage sa svom trojicom i on nije hteo da ih ocenjuje po tome ko jeste ili ko nije najbolji svih vremena.

Kipranin ih je stavio u istu ravan.

On je medijima u svojoj zemlji pričao o uticaju koji je "velika trojka" ostvarila na tenis i njihovim kvalitetima na i van terena.

"Mislim da moramo da budemo pozitivnog stava, koliko god komplikovana situacija bila. Verujem da je sada vreme kada možemo najviše toga da naučimo. Uvek sam držao u glavi to da se uvek uči, i na terenu i van terena. Da to stavite u praksu, naučio sam od "velike trojke", rekao je Bagdatis.

Kipranin je potom detaljnije govorio o njima.

"Ljudi vide šta oni tako dugo rade i misle da je to normalno. Ali naravno da nije. Federer, Nadal i Đoković su sa druge planete. Glavni razlog zbog kojeg nastavljaju tako dobro igraju, moje mišljenje je, jer su uvek spremni da uči i da nadmaše same sebe. Oni znaju kako da ostanu ponizni, da budu otvorenog uma, što je vrlo teško uraditi kada ste najbolji", rekao je Markos Bagdatis.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.