Tenis

LAJOVIĆEV CRNI NIZ TRAJE: Ne može ni protiv ''laki luzera''!

Autor Dušan Ninković

Švarcman odustao, sonego upao u turnir i ispacio srpskog tenisera.

Izvor: MN Press

Neverovatan splet okolnosti doveo je Lorenca Sonega, italijanskog tenisera, do drugog kola ATP turnira u Beču.

Prvo je od ovog turnira odustao Dijego Švarcman, a onda je Italijan savladao favorizovanog Dušana Lajovića.

DUŠAN LAJOVIĆ - LORENCO SONEGO 4:6, 3:6

Laki luzer, odnosno nasrećniji među igračima koji nisu završili u glavnom žrebu, lako i ubedljivo je okončao susret protiv srpskog tenisera koji nastavlja da se muči na kraju tekuće sezone.

Poraz od Sonega je treći uzastopni za Lajovića, koji je na poslednja tri turnira ispadao u prvom kolu. Gotovo neverovatno za tenisera koji želi da se nalazi u svetskom vrhu.

Nakon Rolan garosa, gde je ispao u drugoj rundi, Lajović je eliminisan na startu Sardinije od Đerea, Antverpa od Tiafoa i danas od italijanskog tenisera koji je 42. na svetu.

Kada dodamo da ga je na šljaci u Parizu, što mu je omiljena podloga, izbacio Kevin Anderson kom ta podloga ne prija, stiče se utisak da je momak iz Stare Pazove daleko od idealne forme.

Povlačenje Švarcmana mu je ''očistilo'' žreb, ali on nije uspeo da preskoči ni prvu prepreku koja bi mu dala samopouzdanje za nastavak sezone.

Što se samog meča u Beču tiče, Lajović je ostavio prilično loš utisak, a italijanski teniser je sa dva napravljena brejka rutinski došao do pobede.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.