Ponovo se oglasila

RIJALITI ZVEREVA I BIVŠE DEVOJKE SE NASTAVLJA: Ruskinja ga optužuje za batine i poručuje - žene nisu ukras!

Autor Tamara Ranković

Nemački teniser svoju karijeru bacio je u senku zbog ljubavnog života.

Umesto da se raduje uspešnoj sezoni jer je osvojio zaredom dva turnira,Nemac Saša Zverevima ozbiljnih problema van terena.

Nakon što se oglasio i porekao tvrdnje bivše devojke Olge Šaripove koja je rekla da je teniser bio nasilan i da ju je tukao, Zverev će morati ponovo da opravda javnosti (da li i pred istražnim organima?) svoje ponašanje u privatnom životu.

Šaripova i dalje ne želi da ga javno optužuje, pa je tako sa svojim pratiocima ponovo podelila kako ona govori istinu i ne boji se toga.

"Moja priča je tek započela. Ne znam da li to sam pišeš ili onaj ko vodi tvoj Instagram. Do sada nisu imao hrabrosti direktno da mi odgovoriš. Jer ne lažem, a oboje to znamo. Ne bojim se da kažem istinu, zar ne?", počela je Sašina bivša devojka.

Izvor: instagram.com/olyasharypova/?hl=en

Ona je kako kaže želela da pruži podršku devojkama koje su prošle kroz istu situaciju.

"Želim da pokažem svim muškarcima koji sebi dopuštaju da se odnose loše prema ženama da nismo neka vrsta ukrasa, nismo +1, nismo lutke sa kojima se može postupati na bilo kakav način. I ako si mislio da ću nakon svega što sam prošla u toj vezi ćutati, onda si pogrešio. Nisi mogao lično da odgovoriš na moja pitanja. Morala sam ovo da učinim", rekla je Šaripova, a sada se čeka komentar svetskog broja sedam, koji čeka dete sa takođe bivšom devojkom Brendom Pateom.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.