Ne znam kako ćemo igrati

NADAL OTKRIO KOLIKO JE BLIZAK SA FEDEREROM: Često se čujemo, razgovaramo jer je situacija veoma teška!

Autor Tamara Ranković

Imaju čak četrdeset odigranih međusobnih mečeva, a jedan prema drugom gaje neverovatno poštovanje.

Drugi reket sveta,Rafael Nadal otkrio je za španske medije da je često na vezi sa Švajcarcem Rodžerom Federerom.

"Često se čujemo, razgovaramo o tenisu i generalno o stvarima koje su nam važne. Situacija je veoma teška, moramo da pronađemo rešenje", istakao je Rafa, a onda prokomentarisao da jednog od najvećih rivala uskoro očekuje na terenu.

"Vidim da već trenira. Mislim da će biti uspešan po povratku na teren. Koliko daleko će moći da stigne? Ne znam, mislim da to niko ne može da kaže. Ne znam kako ću ja igrati, a tek on", rekao je Nadal o povratku Federera.

Najbolji švajcarski teniser svih vremena na teren nije izašao još od Australijan Opena, kada je izgubio od Đokovića u polufinalu. Nastavak sezone propustio je zbog povrede kolena koje je operisao dva puta. Najverovatnije je da će ponovo zaigrati tamo gde je i stao, u Melburnu početkom naredne godine, ukoliko se prvi grend slem bude odžao.

Sa druge strane, "Bik sa Majorke" do kraja sezone igra još dva turnira. Od ponedeljka se bori u Parizu, a nakon toga biće učesnik završnog Mastersa u Londonu, dok još nije poznato hoće li se pojaviti u Sofiji čime bi "oteo" prvo mesto srpskom asu Novaku Đokoviću.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.