NEPRIJATNO

ZVEREVA ISPITIVALI O PREBIJANJU DEVOJKE: Nervozno se češao, kao u policijskoj stanici! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Očigledno je Zverev dobio savet da izbegne ova pitanja, ali...

Izvor: YouTube/NadTex/Screenshot

Saša Zverev pobedio je na startu turnira u Parizu našeg Miomira Kecmanovića, ali to kao da nikoga nije preterano zanimalo.

Nemački teniser prethodnih dana bio je tema medija zbog optužbi bivše devojke Olge Šaripove. Ruskinja je saopštila da ju je maltretirao i tukao, a sve ubrzo nakon što se njegova druga bivša devojka Brenda Patea oglasila da je trudna.

Zverev je brzo demantovao putem Instagrama ove priče, međutim i na konferenciji za medije to je bila gotovo jedina tema koja je zanimala novinare.

U više navrata upitan je da prokomentariše optužbe Olge Šaripove, što je delovalo kao da prilično smeta Saši Zverevu, nervozno se češao po bradi, ali je ipak znao kako da se snađe i da poruči novinarima da ga zanima samo tenis.

"Kao što sam rekao, veza je odavno završena. Sada uživam na terenu, Optužbe nisu tačne i to je sve što ću sada reći", rekao je Zverev.

Pogledajte konferenciju za medije na kojoj nije vladala najsjajnija atmosfera.

Prethodno je Zverev bio veoma nervozan i na Rolan Garosu, nakon što je bio upitan da li je igrao sa simptomima korona virusa, pa Amerikancu nije hteo da odgovori na pitanje.

Saša Zverev konferencija (sport)
Izvor: YuTube/Nadtax Tennis

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.