DOKLE, GOSPODO?

ŠVAJCARCI OPTUŽUJU NOVAKA ZA NEMIRE U TENISU: Spinovanje na perfidan način, po ko zna koji put!

Autor Milutin Vujičić

Sve je Đoković već predvideo da će se desiti...

Novak Đoković ove nedelje učestvuje na "završnom mastersu" u Londonu, ali paralelno vodi i bitku koju možda i ne može da dobije - protiv ATP organizacije!

Odlučio se na taj korak zbog slabije rangiranih tenisera, istupio iz Saveta igrača da bi pokazao da ne mogu njime da upravljaju, osnovao novu Asocijaciju tenisera, a nakon što su ga kolege kandidovale da se vrati u Savet igrača - ATP je blokirala taj potez.

Razlog je "dopisano pravilo" istog dana, da član Saveta igrača ne može da bude teniser koji je i u nekoj drugoj organizaciji, a o svemu tome Đoković je detaljno izvestio medije.

Ipak, neki su u tome videli njegov greh...

Švajcarski novinar Rene Štaufer, koji piše za "Thunertag Blatt", objavio je tekst u kome stoji da Đoković ima "jasan odboj prema ATP" uz poruku da su zbog njega nastale nove turbulencije u tenisu, što je zaista zapanjujući pogled.

"Đoković ne vidi konflikt interesa u tome što bi bio član Saveta igrača i Asocijacije tenisera", navodi se uz tekstu uz poruku da Novakova organizacija pravi probleme.

Sve ovo je već Novak Đoković predvideo da će se desiti, da će biti nazvan "licemerom", ali i pored toga ne odustaje od (ne)moguće misije za dobro tenisa, iako bi mu mnogi savetovali da se koncentriše isključivo na teren i prvo osvoji London.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.