ZAISTA?

TRENIRAO NOVAKA, TVRDI DA JE FEDERER NAJBOLJI: Legenda smatra da se Đoković probudio zbog njega!

Autor Milutin Vujičić

"Mislim da će uskoro biti smene na vrhu".

Američki teniser Andre Agasi bio je kratko trener Novaka Đokovića.

Kada su se dogovorili 2017. godine mnogi su mislili da su stvoreni jedan za drugog, međutim saradnja je završena posle nešto više od 12 meseci. Đoković se vratio Marjanu Vajdi, potom dogovorio saradnju i sa Goranom Ivaniševićem, a nikad nismo saznali razlog za rastanak.

Nije "kliknulo" između Agasija i Đokovića, a Amerikanac je izjavio da je imao "najbolju nameru da pomogne Novaku".

Misli da je taj rastanak zapravo pomogao Đokoviću, da se ponovo "vratio korenima i dobio razlog da se dokaže svima na terenu", pa je Agasi čak kazao da misli da je on taj koji je "probudio medveda iz zimskog sna".

"On je kao Roki, vratio se borbi, to mu je bilo potrebno!", naveo je Agasi.

Zanimljivo, Agasi ne misli da je Novak Đoković najbolji teniser svih vremena, nego je tu titulu dodelio Rodžeru Federeru protiv koga je igrao pri kraju karijere.

"Tog dana kada sam igrao protiv Federera shvatio sam da je najbolji igrač svih vremena... Nisam nikada igrao protiv Nadala i zahvalan sam na tome. Novak je takođe neko ko može da pobedi na svakoj podlozi i to je sjajna stvar. Na kraju, tenis je najveći pobednik", kazao je Andre Agasi uz poruku da je "srećan što nije igrao u njihovoj eri", misleći na to da ne bi bio tako uspešan.

"Dolaze i mladi igrači - Zverev, Cicipas, Tim... Nisu samo mladi, nego veruju i da mogu da pobede. Mislim da će uskor obiti smene na vrhu", zaključio je Agasi.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.