POGLEDAJTE!

OVO JE NOVA VILA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Luksuzno zdanje sa 1.000 kvadrata, bazenom, teretanom i teniskim terenom! (FOTO)

Autor Nebojša Marković

Španski mediji pišu o ovome potezu najboljeg tenisera sveta.

Izvor: MN Press/YouTube/Printscreen/Alwin Oei

Novak Đoković je već blizu 15 godina u samom vrhu svetskog tenisa, a u novu 2021. godinu ući će kao najbolji teniser sveta.

Ipak, sve ove godine, njegova glavna rezidencija bila je u Monte Karlu, da bi rođeni Beograđanin odlučio da svoj dom preseli u Španiju!

I to kakav dom!

Tamošnji mediji pišu da Đoković kupuje vilu u Marbelji, u poznatoj regiji Kosta del Sol, koja pruža izvanrednu klimu uz obalu Mediterana.

Španci pišu da su se Đokovići odlučili za vilu u kojoj su tokom 2020. godine često boravili, naročito tokom pandemije korona virusa, kada je teniska sezona bila prekinuta.

Đokovićeva nova vila se prostire na oko 1.000 kvadratnih metara, a uz nju ide i oko 3.500 kvadratnih metara zemljišta. U njoj ima sve što je porodici Đoković potrebno - velike prostorije, soba za zabavu, veliki roštilj, ogromna baštu i naravno - teniski teren.

Vila je uređena u različitim stilovima, pa su tako u prvom planu arapski i mediteranski, u njoj se nalazi osam kupatila, a poseduje i prostoriju u kojoj može da se igra bilijar ili stoni fudbal. Tu su i teretana, šank i još mnogo toga.

Pogledajte!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.