Ima sluha

NOVAK MI JE TRAŽIO DA SVIRAM "JA SAM MOMČE SA KOSOVA": Poznati harmonikaš otkrio šta Đoković naručuje u kafani!

Autor Nikola Lalović

Nole voli da se proveseli.

Izvor: Instagram/Officialmaestro

Novak Đoković je već dugo prvi reket sveta i uskoro ga očekuje i obaranje rekorda po broju nedelja na prvom mestu ATP liste. 

Takvi rezultati svakako zahtevaju i veliku disciplinu i žrtvovanje, ali to ne znači da naš teniser ne voli da se proveseli i da zapeva. 

Poznati harmonikaš Petar Marić je otkrio da je nedavno svirao Novaku na jednoj privatnoj proslavi, te da to nije prvi put da se družio sa jednim od najboljih sportista u istoriji. Kaže da je Đoković čak probao da zasvira!

"Družili smo se i pre nekoliko godina u Monaku, on je i tada svirao moju harmoniku. Poznajem njegovog oca sa nekih slava na kojima smo zajedno bili. A Noleta poznajem otkako smo bili klinci. U sredu su, naime, organizovali proslavu Dejvis kup reprezentacije Srbije, bili su tamo Troicki, Tipsarević, Bozoljac i drugi... Zvali su me da im ulepšam to druženje i obojim ga muzičkim notama. Na kraju proslave zamolio sam Noleta da se slikamo, a on je tražio da proba da svira harmoniku. Priznao je da uopšte nije lako kao što izgleda i svi smo se šalili na račun toga", kaže Petar Marić za "Alo". 

Po njegovim rečima Novak ima istančan muzički ukus, a preferira narodnu muziku. 

"Tražio je dosta narodnih pesama. Zna čovek šta je prava muzika. Izdvojio je novu pesmu od Milana Vasića "!Ja sam momče sa Kosova", nekoliko puta je tražio to da sviram. Ima sluha, voli muziku i veselje. Talentovan je, a poznato je da su muzika i sport povezani", zaključuje harmonikaš.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.