TO JE TO!

MONIKA SELEŠ OBJASNILA KO JE NAJVEĆI TENISER IKADA: Nije rekla Novak, a rekla je!

Autor Milutin Vujičić

"Zapakovala" je svoje reči, ali...

Izvor: MN Press

Legendarna teniserka Monika Seleš dobila je najteže moguće pitanje - da izabere najboljeg u konkurenciji Novaka Đokovića, Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Borba za "najboljeg svih vremena" traje i dalje, i vodiće se dok god su pomenuti teniseri aktivni, a odgovor Monike Seleš možda je i najprecizniji do sada. Iz njega mnogo toga može da se protumači, ali ne eksplicitno kako bi to drugi učinili.

"Ko je najveći? To je onaj koji najduže ostane zdrav od njih trojice", rekla je "Mala Mo" i tako sve naterala da se zamisle na koga je mislila.

Federer je za sada "najdugovečniji", doduše njegovi rezultati su daleko od najboljeg nivoa kroz čitavu deceniju i samo ga jurnjava sa Nadalom i Đokovićem sprečavaju da se penzioniše, dok je "Bik sa Majorke" imao najviše povreda od "velike trojke".

Imao ih je i Đoković, ali je najmlađi i najizdržljiviji od "velike trojke", najviše računa vodi i o ishrani i pred njim je još mnogo uspešnih sezona...

Da li je na njega mislila Monika Seleš?

"Svaki od njih trojice ima drugačiji stil igre. Fenomenalno je što mladi teniseri mogu da uče na njihovim primerima i da istovremeno vide da ne postoji samo jedan način da biste postali šampion", poručila je legendarna Monika Seleš.

Čuvena teniserka je uspela da osvoji Rolan Garos sa 16 godina, ima ukupno devet grend slemova, a njenu karijeru obeležio je i napad nožem tokom meča.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.