UDAJE SE!

OVO JE VILA MARIJE ŠARAPOVE, U NJOJ ŽIVI SA BUDUĆIM MUŽEM: Otkačila Srbina, pa napravila vilu sa bazenom i KUGLANOM

Autor Nebojša Marković

Drugi veridba slavne Ruskinje, a evo kakvu je vilu sebi osmislila u Kaliforniji!

19.4.1987. Marija Šarapova
Izvor: YouTube/Architectural Digest/Printscreen

Udaje se Marija Šarapova!

Ova vest odjeknula je juče u svetskim medijima, a Ruskinja se udaje za britanskog milionera Aleksandera Gilkesa.

Šarapova je svojevremeno bila verena za Sašu Vujačića, potom se zabavljala i sa bivšim kolegom Grigorom Dimitrovom, a sada je rešila da kaže "da" Britancu.

Poznato je da je Šarapova svojevremeno uložila veliki novac u kuću u Kaliforniji, u kojoj će ubuduće živote sa svojim budućim suprugom.

Ova neverovatna vila u japanskom stilu ima sve što je Maši potrebno - veliku baštu i u njoj bazen, ogromne prostorije u kojima se jasno vidi luksuz, ali ima i kuglanu! Njena vrednost meri se u milionima efer

"Ovo je najveće iznenađenje mog doma, često se sa prijateljima spustim ovde na kuglanje", rekla je Šarapova, koja je tri godine provela u planiranju gigantskog zdanja.

Njena vila u Kaliforniji ima pogled na Malibu i Palos Verdes, a iz trospratnice se vidi i okean!

"Ne mogu da podnesem zatrpane sobe. Po mom mišljenju, to je nezdravo. Ako nešto ne koristite, jednostavno vam nije potrebno. Pa zašto ga skladištiti?", objasnila je lepa Ruskinja zašto se odlučila za ovakav izgled vile.

"Bila sam opsednuta procesom gradnje kuće. Dešavalo se da sa turnira direktno odem na radove ili u kancelariju arhitekte, kako bih do detalja sve videla, ili bih otišla do proizvođača kuhinja. To je bio moj projekat i nisam želela da ispustim ni najmanji detalju celom procesu gradnje", otkrila je Šarapova.

Sve što se nalazi u vili, lično je birala Šarapova i vodila je računa o svakom detalju.

"Putovala sam širom sveta i uživala na brojnim lokacijama, ali moj dom je moj apsolutni favorit, verujem da bi tako trebalo i da bude", objasnila je lepa Maša.

U njenoj bašti se nalazi jednostavan travnjak i moderan bazen, a Šarapova je unutrašnjost kuće opremila raznim antikvitetima sa svih strana sveta.

"Imam stvari iz Azije, Afrike i mnogih evropskih zemalja. Podsećaju me na moja putovanja", kaže Marija Šarapova.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.