Lepe reči

''NIKADA NISAM VIDEO IGRAČA KAO NOVAK'': Amerikanac tvrdi - Đokovića niko ne može da pobedi!

Autor Dušan Ninković

Bivši teniser, a sada teniski stručnjak, prepun je hvale o Novaku.

Izvor: YouTube/Petar/Printscreen

Najbolji srpski teniser je godinama i najbolji igrač sveta, a potvrde stižu sa svih strana. Dok ima onih koji ga neočekivano kritikuju, ima i onih koji su na njegovoj strani. Hvali ga Amerikanac, Tod Martin.

Nekadašnji član Novakovog stručnog štaba Novaka Đokovića otkrio je da takav teniser nikada nije postojao. Razlog je jasan, kada je spreman i koncentrisan - Novak Đoković je nepobediv!

Svi pričaju o tome ko je najbolji teniser svih vremena, u igri je nekoliko imena, a bivši Đokovićev trener visoko na listi stavlja Noleta.

''Ima dobar servis, ritern, napad, odbranu... Sve što radi, izgleda lepo. Po mom mišljenju, kad je Novak na tom nivou, on je nepobediv. Ukoliko ima samopouzdanja i fizički je spreman, niko ne može da ga pobedi. Tako nešto nikad nisam video u tenisu'', rekao je Amerikanac.

Tod Martin je dodao da je srpski as u nekim segmentima igre kao da je stigao sa druge planete.

''Njegove atletske sposobnosti su sa druge planete. Ritern mu je mnogo bolji od bilo čijeg riterna. Kada sam radio sa njim, stalno je bio fokusiran. Shvatio sam da je njegova mentalna snaga čvrsta poput zida'', dodao je Amerikanac.

Nekadašnji četvrti teniser sveta Tod Martin je sa Novakom Đokovićem radio od avgusta 2009. do aprila 2010. godine, kada su se razišli zbog toga što promena servisa za koju je Amerikanac bio zadužen nije ispunila očekivanja. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.