SLAŽETE SE?

ANA OTVORENO O NADALU I FEDERERU: Jedan je introvertan i stidljiv...

Autor Milutin Vujičić

Često ih je sretala na turnirima i ostavili su utisak na nju.

Izvor: Profimedia/AFP PHOTO/JACQUES DEMARTHON

Nekada najbolja teniserka sveta Ana Ivanović penzionisala se pre četiri godine, ali to ne znači da je prestala da prati dešavanja u sportu u kom se proslavila.

Svakodnevno se govori o Novaku Đokoviću i njegova dva najveća rivala Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu, a sada je Ivanovićeva u podkastu "Sport Light" predstavila svoje utiske o teniserima koji su obeleželili 21. vek.

Mnogi bi na prvu loptu rekli da su takve zvezde nadmene, ali Ivanovićeva zapravo ima veoma lepo mišljenje o Švajcarcu i Špancu.

"U sportu postigneš nešto, ali se posle sporta nastavlja život, zato je veoma bitno kakva si osoba. I Rodžer i Rafa su divne osobe, ali potpuno različite", rekla je iskreno Ana Ivanović u novogodišnjem podkastu "Sport Light".

Ipak, njih dvojica su veoma različiti. Sretali su se na turnirima, Ana i Rafa čak u isto vreme osvajali Rolan Garos (2008. godina), pa je utisaka mnogo...

"Nadal je dosta introvertan i stidljiv, ne priča puno, a Rodžer je dostojanstven, drži do sebe. Mnogo cenim obojicu zbog onog što su postigli, zajedno sa Novakom - to je zaista za knjige rekorda", rekla je Ivanovićeva i zaključila:

"Kada igraju mečeve obožavam da gledam".

(MONDO/Sport Klub)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.