Znaju da se provedu!

SNIMAJU P*RNO FILMOVE U KARANTINU AUSTRALIJAN OPENA?! Čuveni teniser i njegova devojka opet šokirali javnost!

Autor Nikola Lalović

Ovo će izazvati buru komentara!

Izvor: Instagram/vanessasierra/printscreen

Bernard Tomić je u karijeri znao mnogo puta da šokira javnost, ali nikada kao kada je ozvaničio vezu sa Vanesom Sijerom. 

Poznata p*rno glumica je podigla buru i na Australijan openu pošto je Tomićupravo nju poveo sa sobom u karantin! 

Vanesa je u jednom svom videu otkrila kako izgleda zajednički život u karantinu, a požalila se na hranu i naglasila da isključuvo naručuju dostavu, na koju su za tri dana potrošili 200 dolara! Bila je besna jer im niko nije menjao posteljinu i jer su morali sami da peru sudove. 

Žalila se na minimalan prostor na kome su zajedno mogli samo da odrade jogu, a ne i da treniraju, ali su našli drugu zanimaciju. Video igrice! 

"Igrala sam Pokemone 11 sati zaredom juče i 12 sati prekjuče. Bernard je igrao "World of Warcraft" otprilike jednako vremena. To nam je otprlike jedini izbor", rekla je zanosna Vanesa. 

Ipak nije pomenula i da ima vremena za posao! Vanesa je zvezda p*rno platforme "Onlyfans" koja polako postaje jedna od naj

"Sada imam vremena da snimim neki sjajan sadržaj za moj "Onlyfans" profil", rekla je ona!

Ovo će sasvim sigurno izazvati lavinu komentara, a ostaje da se vidi šta će ovakav "trening" doneti Tomiću i kako će Australijanac proći na prvom grend slemu sezone. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.