POGLEDAJTE!

NOVAK IZAŠAO DA MEDITIRA, GRLIO PLAVUŠU I UČIO NOVI SPORT: Đoković digao Australiju na noge, svuda ga prate! (FOTO)

Autor Nebojša Marković

Najbolji teniser sveta gde god da se pojavi privlači pažnju.

Izvor: Twitter/@9NewsMelb/@ExcellBeth/YouTube/7News Australia/Printscreen

Novak Đoković je izašao iz karantina i građani Adelejda su jedva dočekali da najboljeg tenisera sveta vide na svojim ulicama.

Osvajač 17 grend slem trofeja je posle dve sedmice ponovo slobodan da napusti izolaciju, a vreme je iskoristio za meditaciju, šetnju po parku, učenje novih sportova i naravno - fotografisanje i davanje autograma.

Gde je Novak Đoković, tu su i kamere. Ovako su australijski mediji propratili izlazak najboljeg tenisera sveta iz 14-dnevnog karantina, pre nego što je učestvovao na egzibiciji u Adelejdu.

Đoković se sa tog turnira prvo povukao pa zaigrao, pokazao je i povredu zbog koje je to morao da učini, a pre svega toga je ispunio dato obećanje - prva stvar po izlasku iz karantina koju je uradio bila je šetnja parkom.

Kamere su snimile Novaka kako sedi na klupi pod drvetom i meditira, šetao je bos po parku, a potom je učio i kako da rukuje loptom za australijski fudbal.

Tom prilikom je zagrlio plavušu koja ga je podučavala, što je u Australiji sada već normalno jer gotovo i da nema korona virusa u toj zemlji.

Jedna baka je bila u centru pažnje sa kačketom Crvene zvezde na glavi, dok je jedna gospođa nosila majicu sa natpisom "Srbija u srcu". Pogledajte:

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.