MORAO JE!

NOVAK POBESNEO I RAZBIO REKET, SVI SE UPLAŠILI: Melburn je odzvanjao, a sve zbog jedne stvari! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Nije mogao više da se suzdrži...

Izvor: Twitter/wwos/Printscreen

Teniska selekcija Srbije nije uspela da se plasira u polufinale ATP kupa u Melburnu, pošto je izgubila od Nemačke posle mnogo uzbuđenja.

Srbiju je samo nekoliko poena delilo od pobede, a u uzbudljivom višesatnom spektaklu je tenzija bila tolika da je i Novak Đoković izgubio živce!

Najbolji teniser sveta odradio je veliki deo posla, pošto je posle poraza Dušana Lajovića od Jana Lenarda Štrufa upisao trijumf i to u preokretu protiv Aleksandera Zvereva. Ipak, u dublu nije uspeo da upiše pobedu sa Nikolom Ćaćićem u tandemu.

Đoković i Ćaćić su izgubili prvi set u taj-brejku, a u drugom su u jednom trenutku imali 0:40 na servis Nemaca. Kako se na ATP kupu ne igra "na razliku" u gemovima, to je značilo ujedno i četiri uzastopne brejk lopte.

Nemci su osvojili četiri poena u nizu i tako uzeli gem, što je Đokovića žestoko iznerviralo. Bila je to prilika za prvi brejk na meču, a Novak je bes iskalio na reketu.

U prvi mah se taj detalj nije video u prenosu, ali se vrlo dobro čuo, toliko da se par saigrača iz reprezentacije uplašilo neočekivavši takav udarac. Posle smo mogli da vidimo da je čak i jedan delić reketa odleteo nakon Novakovog udarca.

Tim Srbije je zbog toga dobio opomenu, a Novak jednostavno nije mogao da se suzdrži. Srbija je na kraju osvojila taj set, ali ne i odlučujući super taj-brejk...

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.