NEK MU JE REKAO!

NOVAK KONAČNO ZAPUŠIO USTA KIRJOSU, ALI GOSPODSKI: Tako se to radi, jedna rečenica SVE govori!

Autor Milutin Vujičić

Tako se to radi.

Izvor: Profimedia

Kontroverzni australijski teniser Nik Kirjos ne propušta prilike da "pecne" Novaka Đokovića kad god mu se ukaže prilika, kao da ponekad traži i njegovu pažnju...

Tako je najglasniji bio u vreme kada je Novak prošle godine govorio o vakcinama, organizovao humanitarni turnir u Beogradu ili slučajno pogodio linijskog sudiju na US Openu, dok ga je nedavno pred početak Australijan opena ponovo nazvao budalom.

Konačno je i Novak Đoković progovorio o odnosu sa Kirjosom, zapušivši mu usta na neko vreme, pošto deluje da će Australijanac odustati i pre nego što se sretne sa njim u Melburnu.

Prvo se osvrnuo na njegovu sportsku stranu ličnosti...

"Mislim da je dobar za sport, radi neke stvari na autentičan način. Svako ima pravo da se izrazi na način koji želi. Ima kvalitet da pobedi bilo koga", rekao je Đoković, a onda se osvrnuo i na drugu stranu ličnosti Australijanca.

"Što se tiče dela van terena, nemam baš poštovanja za njega. Neka to bude sve što ću reći".

"I nemam više komentara o Kirjosu, o njegovim komentarima o meni ili bilo čemu drugom što radi", zaključio je gospodski Novak Đoković.

Videćemo da li će se na kraju dvojica tenisera sresti na Australijan openu i da li će konačno Đoković imati priliku da "razbije mit" koji je Kirjos stvorio na osnovu dve pobede nad srpskim teniserom, i to tokom njegove najgore godine u karijeri - 2017. pre operacije lakta.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.