HIT

NOVAK ZAMALO MORAO DA SE "BLAMIRA" U SPIDO GAĆAMA: Ko izgubi - mora da pravi budalu od sebe!

Autor Milutin Vujičić

Padale su opklade, ali sreća Novakova da ima sreće u kartama...

Izvor: Profimedia

Novak Đoković spreman je da počne učešće na Australijan openu protiv Žeremija Šardija, a već smo na ATP Kupu videli da ga period u karantinu nije potpuno poremetio.

Dobra vest je što je uz sebe imao srpske igrače. Za atmosferu je naravno bio zadužen novoizabrani selektor Viktor Troicki, a nisu zaostajali ni Filip Krajinović, Dušan Lajović i Nikola Ćaćić sa kojima se Novak opuštao posle treninga.

To naravno znači i da je bilo nezaboravnih anegdota, a jednu od njih Đoković je podelio i na konferenciji za medije, na kojoj je govorio i o Niku Kirjosu.

"Igrali smo karte, igru Uno, baš dosta ga igramo. Onaj ko izgubi obično nešto mora da uradi, tu su padale neke opklade. Nikola Ćaćić je izgubio i onda je morao da ide u Spido gaćama, kad ima najviše ljudi, na plažu i da se tu kupa, da privlači pažnju, da malo pravi budalu od sebe! Malo smo se našalili na taj način, stvarno smo se trudili da provedemo kvalitetno vreme i na terenu i van njega", ispričao je nasmejani Novak Đoković.

"Ta neka podrška i atmosfera koju mi stvorimo kad smo zajedno u tim reprezentativnim nedeljama nam omogućava i pomaže da igramo najbolji tenis i da damo sve od sebe. Ti rezultati koje smo imali, osvojen ATP kup prošle godine, zatim izvrsni rezultati u poslednjih deset godina u Dejvis kupu, mislim da mora zasluga da se da baš toj atmosferi, toj iskrenosti i otvorenosti među nama, jer da nema toga, stvari bi bile mnogo drugačije".

Srpski teniser objasnio je i da su za njega druženja sa reprezentativcima posebna pošto na ATP turu nema mnogo prostora za to.

"Ipak smo mi individualni sportisti, bavimo se tim pojedinačnim sportom i nemamo mnogo takvih nedelja gde se družimo svi zajedno u kolektivu. Stvarno sam uživao u tome i nadam se tim nekim novim timskim nedeljama", zaključio je najbolji teniser sveta.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.