ZAŠTO SAD OVO?

"ŠTA MISLIŠ, DA LI SAM BIO FRUSTRIRAN?": Novaka začudilo pitanje novinarke, nije se nadao da će o tome pričati!

Autor Milutin Vujičić

Nepotrebno, ali opet je sjajno reagovao Novak.

Izvor: Twitter/andy_travelzs/Screenshot

Novak Đoković je bez većih problema prošao u drugo kolo Australijan opena tako što je u tri laka seta savladao Žeremija Šardija 3:0 (6:3, 6:1, 6:2), a posebno raduje osmeh na njegovom licu nakon što je završio susret pred publikom u Melburnu.

Sve ih je prvo pozdravio na svoj uobičajen način i više puta im se zahvalio na podršci, pošto je Australija jedno od retkih mesta gde je zaista omiljen - pošto je rekorder turnira.

"Osećaj je sjajan! Sjajno je videti vas ponovo... Srce mi je puno kada vidim opet publiku na stadionu, to je jedna od stvari koje smo se nadali da će brzo proći. Stvarno sam zadovoljan što vidim ovoliko ljudi, ovo je najviše što sam video u poslednjih godinu dana", rekao je Đoković i dodao:

"Hvala vam mnogo, cenim vašu podršku. Uzimamo nekad stvari za gotovo i zahvalan sam što vas vidim".

Komentarišući svoju igru protiv Šardija, Novak je ponovo podsetio da ima "ljubavnu aferu" sa arenom u Melburnu na kome je odigrao neke od najboljih partija u životu, a dodao je i da mu se sećanja uvek vraćaju kada god kroči na njega.

Novinarka koja je radila intervju sa Novakom upitala ga je potom da li je bio "malo frustriran" posle svega što je morao da prođe, misleći na karantin i dešavanja koja su to pratila.

"Čekajte, šta misliš tačno, da sam bio frustiran? Šta misliš jesam li bio frustriran?", kazao je iznenađeni Novak Đoković uz široki osmeh, na šta mu je novinarka objasnila da nije mislila ništa negativno pod tim.

"Stvarno sam zadovoljan što smo slobodni i igramo tenis, zadovoljan sam što smo se vratili u Australiju, ovo je srećni slem za mene".

U narednom kolu Novaku sledi duel sa Frensisom Tijafoom sa kojim do sada nije igrao.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.