Pecka, pecka

OPET SE JAVIO KIRJOS I BRUTALNO ISPROZIVAO NOVAKA: Đokoviću, pa ti golišav posećuješ žurke usred pandemije!

Autor Dušan Ninković

Ponovo napad na najboljeg tenisera sveta. I to sa dobro poznate adrese.

Izvor: Profimedia, Instagram/crackedracquets/Screenshot

Nismo morali da čekamo dugo da se ponovo oglasi Nik Kirjos. Australijski teniser, koji je uspešno prošao prvu prepreku na grend slem turniru u Melburnu, iako je opet ima ispad, priča o Novaku.

Naravno, to je njegova večna tema. Ponovo se prisetio pandemije korona virusa tokom koje on nije želeo da uzima reket u ruke, a Novak je ima veliku želju da igra.

Kontroverzni teniser iz Australije zaključio je da je Novak Đoković previše neozbiljan i da ne može da ga shvata ozbiljno! Usput, dodao je da je srpski tensier dosta dobar u svom poslu. Kao da to nismo znali...

''On je vrlo čudan. Strašan teniser! Ali, neko ko posećuje žurke go do pojasa, dok je u toku pandemija... Ne mogu baš da shvatam ozbiljno tog čoveka'', rekao je Nik Kirjos, najveći ''rival'' Novaka Đokovića.

Iako je od Adrija tura prošlo mnogo vremena, Australijanac se i dalje seća turnira koji je Novak organizovao, a nakon kog su igrači ''uhvaćeni'' u provodu. Njemu je to zasmetalo više nego što bi trebalo jer se na njega nikako nije odrazilo.

Kirjos je prethodnih meseci isticao da mu je pandemija prijala da odmori od tenisa, da reket uopšte nije uzimao u ruke i da tek poslednjih nekoliko nedelja trenira. Zato nije jasno zbog čega mu sveta egzibicija Novaka Đokovića u Beogradu.

Podsećamo, Novak Đoković, koji je furiozno krenuo po trofej na Australijan openu, pre nekoliko dana komentarisao je ponašanje Nika Kirjosa. Tom prilikom je rekao da nema previše poštovanja za njega van teniskog terena.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.