EKSPRESNO

KIRJOS OPET PLJUVAO NOVAKA, DOBIO JE ŠMEKERSKI ODGOVOR: Taj tip me ne zanima, samo traži pažnju!

Autor Milutin Vujičić

Nastavlja se "rat" Novaka Đokovića i Nika Kirjosa, naravno na inicijativu kontroverznog australijanca.

Izvor: Profimedia

Nik Kirjos je dežurni kritičar Novaka Đokovića i već godinama ga "pecka" putem društvenih mreža, pa je posle najnovijih izjava Nole odlučio da "zapuši usta" Australijancu, doduše u njegovom stilu - na gospodski način.

Međutim, nije se na tome završilo, već dan kasnije Nik Kirjos je održao monolog, koji kao da je unapred bio pripremljen, napravivši novu buru...

Od toga ni Novak nije mogao da pobegne.

Na konferenciji za medije gde su inostrani mediji postavljali pitanja Đokoviću, upitan je da li mogu da mu pročitaju izjavu Nika Kirjosa, a da je potom prokomentariše.

"Možete da je pročitate, ali neću vam odgovoriti ništa", rekao je Đoković.

"Nemam komentar", dodao je srpski teniser.

U razgovoru sa srpskim novinarima bio je malo rečitiji, ali jasno je da ne želi da pridaje veliku pažnju Niku Kirjosu koji pati za tim i hrani se poput deteta.

"Tu stvarno ne želim previše da komentarišem jer on to traži. Neku vrstu debate, pažnje, šta ja znam. Ja mu je neću dati jer je ne zaslužuje i to je to. Nemam potrebu niti osećaj da treba da se sedne s njim, apsolutno me ne zanima tip", zaključio je Novak.

Srpski teniser se inače bez većih problema plasirao u drugo kolo Australijan opena pošto je 14. put u karijeri pobedio Žeremija Šardija, a sada sledi duel sa Frensisom Tijafoom.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.