USLEDIO ODGOVOR!

KONTROVERZNI TENISER OPET PRAVI CIRKUS: Komentator ga uživo prozivao, a onda je čuo šta mu je rekao!

Autor Nebojša Marković

Tomić je igrao nezainteresovano, što su mnogi primetili dok je meč trajao.

Izvor: YouTube/Australian Open TV/Printscreen

Bernard Tomić ne prestaje da privlači pažnju.

Australijski teniser hrvatskog porekla je već završio učešće na Australijan openu, na meču u kojem je njegovo ponašanje odavalo utisak da ga taj susret ne zanima previše.

Tomić je izgubio od Denisa Šapovalova u drugom kolu osvojivši ukupno šest gemova (6:1, 6:3, 6:2), a tokom dobrog dela meča je delovao nezainteresovano.

To su primetili i mnogi na društvenim mrežama, a Tomiću nije pomogla ni podrška njegove devojke i zvezde filmova za odrasle, Vanese Sijere, koja Australijancu "izigrava" i trenera ovih dana.

Da Tomića kao da nije briga za meč i što gubi primetio je i Džon Ficdžerald, komentator na jednoj australijskoj televiziji koja prenosi mečeve turnira. On je rekao da ne veruje da će videti Tomića u glavnom žrebu Australijan opena naredne godine, sudeći po njegovom ponašanju.

Naravno, ni Tomić njemu nije ostao dužan kada je na konferenciji za medije čuo za te reči.

"Da, naravno da mislim da je to uvredljivo. Zašto misli da se neću vratiti? On je verovatno najgori komentator koga sam video u životu", rekao je Tomić koji se smejao pomenutom komentatoru.

A evo i Vanese Sijere, Tomićeve devojke koja privlači pažnju svojim potezima i izjavama, a koja je iz lože bodrila Bernarda i na ovom meču.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.