HIT!

POKAZALA SAM NADALU SREDNJI PRST JER JE DOSADAN: Izbacili su je sa tribina, a Rafa je optužio da je PIJANA!

Autor Milutin Vujičić

Otkrila je zašto je burno reagovala...

Izvor: Profimedia

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u 3. kolo Australijan opena bez većih problema, a njegov meč obeležila je žena na tribinama koja je u jednom trenutku pokazala "srednji prst".

Očigledno je bilo da je to upućeno Nadalu, na šta je teniser reagovao veoma iznenađeno.

"Meni!?", ponavljao je Nadal koji se nasmejao zbog toga.

Reagovalo je obezbeđenje i neprijatnu gospođu izbacilo sa tribina, a na konferenciji za medije Nadal nije želeo mnogo da priča o tom događaju, međutim jasno je da nije mnogo zamerio zbog "srednjaka". Uz osmeh je rekao da je to verovatno "posledica džina ili tekile".

Gospođa koja je "počastila" Nadala objasnila je zbog čega je to uradila.

"Nisam baš ljubitelj Nadala. Mislim da je neverovatno dosadno što sve vreme ima te rituale. Jedni razlog što sam bila tu na meču je taj što sa kupila kartu za susret Coco Gof - Elina Svitolina, pa sam malo ostala da vidim dosadnog Nadala", ispričala je Australijanka za jednu tamošnju televiziju i poručila da su redari bili grubi prema njoj.

"Bili su grubi prema meni. Rekli su mi da moram da idem, ali ja sam upitala 'Zašto?', jer sam platila kartu. U prethodnom meču sam neprestano navijala za Svitolinu jer mi je jedna od najdražih teniserki", dodala je ona i rekla da će se možda "kamuflirati" da isprati još neki meč.

Na kraju je zaključila da je u stvari muški tenis veoma dosadan.

"Činjenica da su fotografije postale viralne širom sveta pokazuje koliko su nevervjatno dosadne njihovi mečevi, jer da nisu - zašto bi se svi ustremili na mene?".

Izvor: Twitter/tennis_gifs/printscreen, Twitter/MattRobertsTTP

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.