Gledamo, pratimo

TO SMO ČEKALI! NOVAK ĆE IGRATI PROTIV RAONIĆA: Stigle su lepe vesti iz Melburna!

Autor Dušan Ninković

Važne informacije iz Australije - svi su optimisti po pitanju Đokovićevog oporavka od povrede.

Srpski teniser je na početku trećeg seta meča protiv Tejlora Frica doživeo jednu nezgodnu povredu. Dok je proklizavao ka loptici, okliznuo se na farbu kojom su ispisana slova po podlozi, a naredna dva seta zbog toga nije mogao da igra.

Problem je na desnoj strani stomaka, bočno, tačno iznad kuka i pretpostavlja se da je u pitanju mišić. Nakon tri medicinska tajm-auta i lekova koje je popio završio je taj meč, ali...

Zabrinuo je ceo teniski svet, zatim otkazao trening u subotu kako bi imao više vremena da se oporavi, a informacije iz Australije kažu da će biti spreman. Kako prenosi jedan dobro obavešteni novinar, Eurosport koji je vlasnik prava za prenos mečeva očekuje srpskog tenisera na terenu.

''Eurosport veruje da će Novak igrati danas. On je posetio fizioterapeute turnira i oni su optimistični oko njegovog igranja'', napisao je novinar Hose Morgado.

Novak je za 06:30 po našem vremenu zakazao trening, što nije baš uobičajeno na dan meča, ali on je želeo da testira sebe. Izgleda da je opšti utisak da može na megdan Kanađaninu crnogorskog porekla, pa ćemo taj susret gledati od 10:30 na Rod Lejver Areni!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.