STIDITE SE!

POGLEDAJTE NOVAKOV STOMAK I ZAPITAJTE SE DA LI FOLIRA: Ovo je dokaz da je Đoković bez razloga na stubu srama! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Ako je i bilo potrebe bilo šta da dokazuje...

Novak Đoković je u trećem kolu Australijan opena doživeo povredu mišića trbušnog zida zbog koje je jedva završio duel s Tejlorom Fricom, pa priznao da je razmišljao da se povuče s turnira pošto veruje da mu je "pukao mišić".

Iz ko zna kog razloga - mnogi mu nisu poverovali. Od Tejlora Frica preko Stefanosa Cicipasa, a još više "nevernih Toma" bilo je pošto je nastupio u četvrtfinalu i slavio u četiri seta.

Tada se javio i njegov najveći rival Rafael Nadal i kazao da je čudno da neko s tako teškom povredom može da nastavi da igra, dok je bivši australijski teniser Sem Grot napisao skandaloznu kolumnu u kojoj je Đokovića nazvao "zlikovcem".

Ipak, svima je bilo jasno da je Đoković bio povređen i protiv Raonića, samo da je popio jake tablete protiv bolova, dok nije želeo da gestikulacijom pokaže da ima problem.

"Da nisam bio u stanju, povukao bih se. Bio je veliki oblak sumnje iznad mene, ali ovo je grend slem i u ovoj fazi karijere mi ovo sve znači. Dajem sve od sebe da se takmičim. Da je bio bilo koji drugi turnir, verovatno ne bih igrao ovaj meč", rekao je Đoković.

U jednom trenutku mu se "otelo" da podigne majicu i videli smo da mu je stomak potpuno zavijen.

Da li ovako izgleda stomak osobe kojoj nije ništa?

Izvor: Profimedia

Nadamo se da će Novak Đoković biti u boljem stanju kada danas (posle 10.30) izađe na teren protiv Aleksandra Zvereva sa kojim igra za polufinale Australijan opena.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.