Kako su baš ovo našli?

ATP ČESTITAO NOVAKU, O JEDNOM DETALJU SVI PRIČAJU: Novak bez majice na krevetu, a Jelena pored njega!

Autor Nikola Lalović

Novak Đoković proslavlja veliki jubilej, a tim povodom se oglasio i ATP.

Izvor: ATP/screenshot

Novak Đoković je ovog ponedeljka postao teniser sa najviše nedelja provedenih na vrhu ATP liste, a sama organizacija mu je na tome čestitala. 

Iako je tokom godina on imao mnogo nesporazuma sa ATP čelnicima, pa je čak osnovao i svoju organizaciju tenisera, ATP je morao da se osvrne na ovaj istorijski podvig. 

"Ovaj 33-godišnjak, koji je pao na 22. mesto 21. maja 2018. i vratio se na čelnu poziciju 5. novembra iste godine, proveo je od tada 88 sedmica na vrhu, u dva navrata, a pritom je prošlu sezonu završio na prvom mestu rekordni šesti put". 

U video koji se bavi ovim rekordom Novaku su čestitali njegovi veliki rivali Endi Marej i Rodžer Federer, oglasili su se i legendarni teniseri poput Bjerna Borga, Pita Samprasa i Džona Mekinroa.

Ali to nije ono što je privuklo pažnju! Najviše se priča o jednom isečku videa, kada vidimo Novaka i njegovu ženu Jelenu na krevetu. Mnogi su se zapitali šta će ovakva scena u video koji objašnjava put Srbina ka vrhu svetskog tenisa. 

Isečak je iz video koji su Novak i Jelena snimili kako bi objasnili kako su se upoznali i zavoleli, a posle njega dolazi i izjava supruge najboljeg tenisera na svetu.

Izvor: ATP/screenshot

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.