Spektakl u Beogradu

ZNAM DA VAM KIDAM ŽIVCE! NOVAK PLESAO SA MAJKOM I SLAVIO USPEH: Ovako je Beograd proslavio ISTORIJSKI Noletov rezultat!

Autor Tamara Ranković

Žurka ispred Novakovog restorana na Novom Beogradu. Plesao je sa majkom, prštao je vatromen, pokazan šampionski bilbord... Tako se slavi uspeh za pamćenje!

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Radostan dan za srpski sport i Novaka Đokovića!

Najbolji srpski teniser svih vremena i svetski broj jedan oborio je rekord u broju nedelja provedenih na čelu ATP tabele.Nole je zakoračio krupnim korakom u 311, dok je iza sebe ostavio Rodžera Federera koji je na vrhu proveo 310 nedelja.

Čestitke stižu iz celog sveta, u Beogradu je u čast asa osvanuo mozaik od teniskih loptica sa njegovim likom. Vreme je i da Nole proslavi kako dolikuje svoj uspeh.

Porodica Đoković organizovala je slavlje u restoranu Novak na Novom Beogradu, gde su rekord i istorijski uspeh obeležili uz članove porodice i poznate ličnosti. Kao i povodom ranijih Novakovih uspeha, i sada je preko cele zgrade restorana postavljen veliki bilbord u čast sjajnog rezultata.

Ispred restorana čula se muzika, a među prvima su stigli mlađi brat srpskog asa Đorđe Đoković, kik-bokser Nenad Pagonis.

U jednom trenutku, Novak je izašao i plesao sa svojom majkom, kojoj je posvetio današnji Dan žena, 8. mart. Potom se kratko obratio prisutnima.

"Osećam ogromnu čast i privilegiju da vas predstavljam. Znam da vam kidam živce, ali tako je slađe. Da je sve lagano ne bi bilo interesantno. Vidim puno dece ovde i nadam se da ima novih tenisrera i teniserki među vama. Trudim se da uživam koliko mogu u ovom trenutku. Gladi i žeđi u meni i dalje ima za tenisom, ali ipak treba proslaviti ovakve dane. Volim vas i još jedno veliko hvala".

Okupljene je zabavljao bend, izvođači koji su uživo svirali, pevalo se i slavilo uz pesmu "Hej dragi, božurove sadi"...

Takođe, na fasadi zgrade Skupštine grada Beograda od 19 do 22h biće prikazani najbolji Novakovi potezi u dosadašnjoj karijeri. 

Palata Albanija, zgrada Narodne skupštine, fontana na Slaviji, Brankov most, Most na Adi, biće osvetljene bojama srpske zastave u čast čoveka koji je tu zastavu godinama ponosno predstavljao i to i dalje radi, na savršen način.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.