Fenomenalno

NOVAK I BEOGRAD SLAVILI I ISPRED SKUPŠTINE! Okupljeni su u transu, a sa njima najbolji na svetu!

Autor Tamara Ranković

Veliki broj fanova slavio sa srpskim teniserom istorijski dan

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Nakon sjajnog dočeka ispred njegovog restorana na Novom Beogradu, slavlje rekorda se preselilo ispred zgrade Skupštine grada.

Od 19 do 22 časa na fasadi Starog dvora prikazuju se maestralni potezi Novaka Đokovića, a tu je bio i on lično, da proslavi sa mnogobrojnim ljudima koji ga podržavaju obeleži veliki dan.

Povici, aplauzi i široki osmesi ulepšali su centar prestonice, jer je prvi reket sveta slavio zajedno sa narodom obaranje Rodžera Federera koji je ostao na 310 nedelja na prvoj poziciji, dok je Srbin ušao u 311. istorijsku nedelju.

Takođe u Noletovu čast na bilbordima širom grada ispisane su poruke zahvalnosti Đokoviću, a na svim građevinama sa dekorativnom rasvetom, poput, zgrade Narodne Skupštine, Palate Albanije, fontane na Slaviji, Brankovog mosta, mosta na Adi, osvetljenje je u bojama srpske zastave. 

Poznato je koliko Novaku znači podrška i koliko je oseća i u danima kada igra pred praznim tribinama. 

"Mnogo mi je drago što sam dočekao tu famoznu 311. nedelju u Beogradu, među svojim narodom, ljudima. Da sam nekoliko dana pred ovaj dan proveo negde drugde, verovatno bi sve bilo drugačije. Ovako sam osetio podršku svih ljudi koji me podržavaju i na tome sam zahvalan", istakao je najbolji teniser sveta na dan kada je prestigao Federera.

Pogledajte kako je večeras bilo ispred njegovog restorana.

Na Novi Beograd došli su brojni navijači, deljeni su im Noletovi posteri, svi zajedno su uživali u vatrometu, osvanuo je i ogroman, šampionski bilbord...

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.