JASNA PORUKA

NOVAK ĆE ZA GODINU-DVE ŽIVETI U SRBIJI: Srđan Đoković otkrio planove i poručio - "Svi kidišu na njega!"

Autor Nebojša Marković

Otac najboljeg tenisera sveta je imao šta da kaže.

Izvor: MN Press

Novak Đoković je ove nedelje stigao u Beograd, da u svom rodnom gradu proslavi 311. nedelju na vrhu ATP liste i obaranje rekorda Rodžera Federera.

Đoković je postao najdugovečniji vladar svetskog tenisa, a o njemu i njegovim daljim planovima je govorio i njegov otac Srđan.

On je gostujući u emisiji RTS-a "Srpski sv(ij)et" govorio o brojnim temama vezanim za Đokovića, ali i njegovu porodicu, istakavši da Novak mnogo voli kada se vrati u svoju zemlju.

"Novak uživa u Beogradu i jedva čeka da dođe. Malo vremena provodi ovde, ali još godinu-dve i on će biti stanovnik svog grada i svoje zemlje", otkrio je Srđan Đoković.

Otac najboljeg tenisera sveta ne zna čime će se tačno Novak baviti kada jednog dana prestane da igra tenis, ali o tome još niko i ne razmišlja.

"On mora da bude fokusiran na ovo što radi u svakom pogledu. Svi kidišu na njega i svima je kost u grlu jer je toliko dugo najbolji na svetu."

Novakov mlađi brat Marko već duže vreme živi u inostranstvu, a Srđan ističe da bi mnogo voleo da se i on vrati da više vremena provodi u Srbiji.

"Nisam baš siguran, ali ćemo sve uraditi da se vrati. Nadam se. On je u Marbelji u Španiji. Mi smo se u blizini Rume stacionirali, ispod Fruške gore, tu ćemo živeti od leta kad završimo kuću. Nadam se da ćemo time privući našu decu i naše unuke, da što više vremena provode tu. To je cilj. Da imaju svoju bazu, da joj se vraćaju. To je bila moja ideja", rekao je Srđan Đoković.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.