najavljeno već

NOVAK SE USKORO VRAĆA U SRBIJU, OVO JE NAJJASNIJI SIGNAL DO SADA: Đoković otkazao stan u kome živi od početka karijere?

Autor Pavle Knežević

Ovo je jasan pokazatelj da se planovi menjaju

Izvor: MN Press

Novak Đoković planira da se uskoro za stalno vrati u Srbiju, baš kako je nedavno najavio njegov otac Srđan.

Đoković je u Beogradu, u Srbiji provodi dosta vremena, a Kurir sada piše da je najbolji teniser sveta otkazao stan u Monaku, gde je živeo od početka karijere. Nekretnina se nalazi na jednoj od najprestižnijih lokacija u Kneževini, gde su mu prve komšije Luis Hamilton i Karolina Voznijacki.

Novak, međutim, sve manje vremana provodi tamo, pa je u dogovoru sa suprugom Jelenom rešio da otkaže rentu tog stana. Nekretnine se u zgradi u kojoj su Đokovići živeli iznajmljuju na pet, deset ili petnaest godina, s mogućnošću produžetka ugovora.

Ovako je otac prvog na svetu govorio o planovima svog sina.

"Novak uživa u Beogradu i jedva čeka da dođe. Malo vremena provodi ovde, ali još godinu-dve i on će biti stanovnik svog grada i svoje zemlje", otkrio je Srđan Đoković.

Otac najboljeg tenisera sveta ne zna čime će se tačno Novak baviti kada jednog dana prestane da igra tenis, ali o tome još niko i ne razmišlja.

"On mora da bude fokusiran na ovo što radi u svakom pogledu. Svi kidišu na njega i svima je kost u grlu jer je toliko dugo najbolji na svetu."

Novakov mlađi brat Marko već duže vreme živi u inostranstvu, a Srđan ističe da bi mnogo voleo da se i on vrati da više vremena provodi u Srbiji.

"Nisam baš siguran, ali ćemo sve uraditi da se vrati. Nadam se. On je u Marbelji u Španiji. Mi smo se u blizini Rume stacionirali, ispod Fruške gore, tu ćemo živeti od leta kad završimo kuću. Nadam se da ćemo time privući našu decu i naše unuke, da što više vremena provode tu. To je cilj. Da imaju svoju bazu, da joj se vraćaju. To je bila moja ideja", rekao je Srđan Đoković.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.