OGLASIO SE

JE L' VAM SAD JASNO? NOVAK JE SVE VREME BIO U PRAVU! ATP na novom udaru, još jedan igrač je na strani Đokovića!

Autor Nebojša Marković

Sve je više onih koji uviđaju probleme na koje je upozoravao najbolji teniser sveta.

Izvor: Profimedia

Novak Đoković je trpeo ogromne kritike kada je uvideo da ATP nije prava organizacija za dobijanje najboljih prava za tenisere i osnovao sopstvenu PTPA organizaciju.

Sledili su napadi sa svih strana, naročito oni nepravedni, ali sada je sve više onih koji uviđaju da je Đoković sve vreme bio u pravu!

Možda će vas zanimati

Nakon najnovijeg skandala, kada je Vasek Pospišil digao buru nakon svog protesta na meču na mastersu u Majamiju, neslaganja ATP i PTPA su ponovo u centru pažnje.

Tom prilikom je otkriveno da je Pospišil trpeo žestoke uvrede na sastanku sa ATP-om, potom su u PTPA dobili podršku od Džona Iznera i drugih igrača, a sada je nakon svega na strani Đokovićeve i Pospišilove organizacije i - Denis Šapovalov.

On ranije nije mnogo govorio o odnosu među organizacijama, ali nakon pobede u meču u Majamiju, rekao je da je na strani PTPA i da ta organizacija bolje predstavlja stavove igrača nego sam ATP.

"Sigurno sam na strani PTPA. Mislim da nismo dovoljno dobro poštovani i mislim da postoji način na koji to može da se poboljša", rekao je Kanađanin.

On je istakao da u ATP-u gotovo niko ne poštuje ono što teniseri rade, uključujući tu i čelnike organizacije i partnere.

"Samo nam govore da idemo da igramo tenis, što nije dobra stvar. Ne treba, znate, da govore tako ako smo već nekakvi partneri", podvukao je Šapovalov.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.