Promena plana

SRPKINJA UGASILA SAJT ZA ODRASLE, TENISERKA SAD ZARAĐUJE NA INSTAGRAMU: Angelina je manekenka za minijaturne kupaće!

Autor Dušan Ninković

Australijanka srpskog porekla odlučila je da se bavi modom.

Izvor: Instagram/angelina.graovac/printscreen

Pre nekoliko meseci napravila je haos u svetskom tenisu i stigla na naslovne strane brojnih svetskih medija. Tada je Angelina Graovac, mlada australijska teniserka srpskog porekla objavila da će se njene provokativne fotografije nalaziti na popularnom sajtu za odrasle.

Rešila je da tako popunit kućni budžet, pošto od tenisa nije zaradila mnogo novca. Karijera joj ne ide sjajnim tokom, što potvrđuju i rezultati iz ove godine.

U međuvremenu je Angelina odustala od prodaje provokativnih fotografija i delovalo je da se ponovo fokusirala na tenis. Istina, i dalje voli da pozira za Instagram, pa se iz tog hobija izrodila jedna profesionalna saradnja.

Angelina (19) će u narednom periodu biti zaštitno lice jedne marke kupaćih kostima, što je obelodanila golišavom fotografijom. Na njenom Instagramu našle su se dve slike minijaturnog crnog kupaćeg kostima, a kako se može videti u komentarima, fotografije je napravio njen dečko.

Proizvođač kupaćih kog Angelina reklamira preko profila, odnosno promo koda koji je ona okačila, daje čak 30% popusta na model sa slike.

Što se tiče teniske karijere, Angelina Graovac nije daleko odmakla. Trenutno ima skor od devet pobeda i čak 46 poraza u profesionalnom tenisu, a od početka februara nastupila je na devet malih turnira u Egiptu i nije uspela da pobedi nijednom.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.