Bravo!

HALJINA ANE IVANOVIĆ NA AUKCIJI - ISTU OVAKVU NOSILA JE U PARIZU: Kreće nova licitacija za Gavrila!

Autor Tamara Ranković

Srbija je ponovo na nogama

Izvor: Profimedia

Model haljine kakav je Ana Ivanović nosila u Parizu, kada je osvojila Rolan Garos, sada je na aukciji. Ana nije ovu haljinu nosila na tom turniru, ali je model isti, uz potpis nekada najlepše teniserke sveta.

Anonimni donator poklonio je haljinu, a celokupan zarađeni iznos biće doniran za lečenje malog Gavrila Đurđevića koji boluje od spinalne mišićne atrofije. Za njegovo lečenje potrebno je dva i po miliona evra, a za u iste svrhe prodata je i kapitenska traka Kristijana Ronalda.

U pitanju je model haljine kakvu je Ana nosila 2008. godine, u vreme kada je osvojila Rolan Garos i postala najbolja na svetu. Haljina je roze boje i ima potpis supruge nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera.

Uz fotografije haljine na kojima se vidi potpis čuvene srpske teniserke moguće je pogledati i način na koji je ovaj komad garderobe dobijen, odnosno primerak časopisa u kom se delila roze haljina. Aukciju možete pratiti OVDE.

Početna cena haljine je 10 dinara.

Gavrilo je sa pet meseci starosti primio prvu terapiju (Spinraza) koja je dostupna u Srbiji. Na sreću, odnedavno postoji odobrena genska terapija koja je dala šansu obolelima da se izbore sa ovom opakom bolešću. Gavrilo je jedan od njih!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi