NE ODUSTAJE!

OPA! FEDEREROV POTEZ O KOJEM ĆE MISLITI I NOVAK: Švajcarac je poslao jasnu poruku, za njega su godine samo BROJ!

Autor Nebojša Marković

Rodžer i dalje ne odustaje od reketa!

Izvor: Profimedia

Svi se već godinama u teniskom svetu pitaju kada će Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer dozvoliti novoj generaciji tenisera da zauzmu teniski vrh i pošalju "veliku trojku" u istoriju.

Imajući u vidu da Novak uveliko vlada teniskim svetom u 34. godini i da je Nadal još uvek moćan teniser, to se neće skoro dogoditi, ali sada znamo da ni Rodžer Federer još ne planira odlazak u penziju.

Iako će Švajcarac za tačno četiri meseca proslaviti 40. rođendan, gledaćemo ga na terenima i u budućnosti!

Federer je potvrdio da će 2022. godine učestvovati na ATP turniru u Haleu u Nemačkoj, jednom od njegovih omiljenih turnira u karijeri!

Osvajač 20 grend slemova bi trebalo da ovog leta učestvuje u Haleu u sklopu priprema za Vimbldon, a posle dogovora sa Nemcima za učešće na tom turniru i 2022. godine, jasno je da legendarni teniser neće ovog leta poslednji put učestvovati na grend slem turniru u Londonu.

Ipak, jasno je da ćemo Federera sve ređe gledati na terenu. Posle Australijan opena prošle godine, nastupio je još samo u Dohi početkom marta, zbog problema sa povredom kolena, ali popularni "Fedeks" još uvek ne vidi kraj karijere.

Želja mu je da makar još jednom podigne neki grend slem trofej!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.