Slušaćemo još

NOVAK ISKRENO O OCU SRĐANU - NE MISLIMO UVEK ISTO, ALI GA VOLIM: Đoković progovorio o OŠTRIM porukama svog tate!

Autor Dušan Ninković

Najbolji teniser sveta nije uvek saglasan sa Srđanovim mišljenjima.

Izvor: MN Press

Najbolji svetski teniser trijumfom je počeo na turniru u Monte Karlu. Savladao je Janika Sinera, mladog tenisera kom se predviđa velika karijera i kog već sad porede sa Đokovićem, zbog stila igre.

Nakon meča protiv Italijana Novak Đoković govorio je o raznim temama, a između ostalog i o odnosu koji ima sa svojim ocem. Prethodnih nedelja Srđan Đoković često se pojavljivao u medijima, kada je davao i neke kontroverzne izjave, posebno na Federerov račun.

Te izjave nisu uvek ono što Novak misli, rekao je srpski teniser na konferenciji za medije.

Otac je Novakova velika podrška, a takve emocije idu i u drugom pravcu. Srpski teniser ne želi da brani svom ocu da daje izjave.

''Volim ga, on mi je velika podrška. Ne mogu da kontrolišem šta govori, svako ima pravo da iznosi svoje mišljenje. Ne slažem se uvek sa njim, sa svim stvarima koje govori. On je veoma strastven i pokušava da me zaštiti, naravno da i ja stojim uz njega'', rekao je Novak nakon meča u Monte Karlu.

Tokom prethodnih godina Srđan Đoković bio je medijski prisutan i kao stručni konsultant na nekim Novakovim mečevima, a nedavno je bio u centru pažnje kada je najbolji srpski sportista rušio rekord po broju nedelja provedenih na čelu liste.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.