Bio je ljut

ĐOKOVIĆ ME JE TERAO DA ČEKAM, IZNERVIRAO ME JE! Britanac se žalio na najboljeg na svetu, pa se spetljao u laži

Autor Tamara Ranković

Pobedio ga, pa ga kritikovao.

Izvor: Profimedia

Britanac je napravio pravo čudo u Monte Karlu, ali je nakon tog iznenađujućeg meča dao izjavu koja sigurno nije oduševila srpskog tenisera.

Prvi reket sveta Novak Đoković neočekivano je ispao u osmini finala Mastersa u Kneževini od britanskog tenisera Danijela Evansa, a pobednik tog meča rekao je da ga je srpski as "iznervirao" mada se kasnije pokajao zbog toga.

"Đoković me je naterao da čekam  početak meča i da ostanem duže u svlačionici. To me je iznerviralo i dalo mi dodatnu energiju", rekao je posle trijumfa Evans .

Novinari su ga zatim nakon što je izgubio polufinalni meč od Stefanosa Cicipasa upitali šta se tačno dogodilo neposredno pred duel sa Novakom i kako ga je to iznervirao, na šta je Britanac rekao da je sve to bila šala.

"Ne, to je bila samo šala. Stvarno ne, meč je ubrzo posle toga počeo. Istina je da sam malo čekao, ali nije bilo ništa strašno. Tako da ne, to je bila samo šala sa Timom ili Amazonom", pravdao se 33. reket sveta.

Evans je uspeo da nakon Đokovića savlada i Davida Gofana, ali ga je nakon toga sačekao momak iz Grčke, Stefanos Cicipas koji se u nedelju protiv ruskog tenisera Andreja Rubljova bori za titulu u Monte Karlu.