predivno

NOVAKOV RAJ NA ZEMLJI KRAJ BEOGRADA: Vila iz snova na Kosmaju, u njoj će imati SVE, pršti od luksuza! (FOTO)

Autor Pavle Knežević

Mir, tišina, priroda i luksuz

Izvor: MN Press/Instagram/ elenakaraman.essenceofliving/printscreen

Diznajerka Elena Karaman prodala je nedavno velelepno imanje na Kosmaju Novaku i Jeleni Đoković za 3 miliona evra, pa onda počela da planira "novi hram". Ona se od kuće oprostila na društvenim mrežama, a sada je objavila i fotografije budućeg Noletovog doma koje oduzimaju dah.

Imanje se sastoji od velikog dvorišta, voćnjaka, bazena... Elena je na njemu uzgajala organsku hranu, a nekada je pokazivala i fotografije kokošinjca koji je imao kristalne lustere i ramove za slike.

Kuća ima oko 400 kvadrata i njom dominiraju prirodni materijali kamen i drvo. Nameštaj je rustičan, seoski, a enterijer obiluje antikvitetima.

Izvor: Instagram/ elenakaraman.essenceofliving

"Opraštanje od kuće, koju sam nekada davno, odsanjala i donela u stvarnost. Od zemlje na kojoj sam naučila toliko toga… koja mi je donela isceljenje, uvide i povezala me sa mojim autentičnim bićem i višom svesti. Mazile smo se, čuvale… ona mene… ja nju. Šaputale snove, prizivale i puštale u etar molitve za lično i kolektivno dobro.

Bile smo jedna drugoj učiteljice, ona meni o cikličnosti bez kraja i početka, o večitom kvantnom sada, o svetovima izvan pojavnog…o kristalnim frekvencijama, elementalima i mom domu…onom u grudima koje kuca ritmom sazvežđa iz koga dolazim. A ja njoj o nestrpljenju, tugama i radostima… snovima manifestovanim i onim koji su večito ostali da se klackaju sa one strane ispunjenja…", napisala je na oproštaju od kuće između ostalog Elena Karaman.

Pogledajte kako izgleda ovo velelepno zdanje, budući dom Đokovića i njegove porodice.