nije im ostalo ništa drugo

NAJVEĆI NOVAKOV KRITIČAR NIJE IMAO IZBORA, MORAO DA PRIZNA: Svaka čast, sjajan potez, priključio se pohvalama Srbiji!

Autor Pavle Knežević

Novaka su često kritikovali, sad su morali da promene priču

Izvor: MN Press

Završen je prvi Serbia open, slavio je Mateo Beretini, koji je bio oduševljen prijemom, ali nakon tenisa, ponovo se o Beogradu, Srbiji i Novaku Đokoviću priča iz drugog razloga.

Iako je Đoković često na udaru medija zbog svog stava o vakcinama, ali je svim učesnicima i gostima bilo omogućeno da se vakcinišu, što Srbija omogućava i drugim strancima.

To su iskoristili mnogi, među kojima je i trener Sven Greneveld, koji je, između ostalih, sarađivao sa Monikom Seleš, Anom Ivanović, Marijom Šarapovom, Karolinom Voznijacki.

Sven je primio prvu dozu Fajzerove vakcine, a onda se pohvalio na društvenim mrežama.


Naravno, on je javno zahvalio Đokoviću, Beogradu i Srbiji, a ta zahvalnica je zapala za oko i najvećem Novakovom kritičaru, novinaru Benu Rotenbergu. Iako Amerikanac često kritikuje Đokovića, sad mu nije ostalo ništa drugo nego da ga pohvali.

On je napisao da je Serbia open drugi turnir, nakon Čarlstona, koji je omogućio teniskim radnicima koji često putuju da se vakcinišu. Doduše, tamo su ljudi dobijali vakcinu Džonson i Džonson, koja ima samo jednu dozu, a koje nema u Srbiji.

Ipak, u Beogradu se vakcinisao i Kvon Sunvu sa svojim kompletnim timom.

Kao i mnogi drugi brojni stranci, kad je Srbija nesebično odlučila da iskoristi svoje doze umesto da ih gomila.