lepe namere

JOJ! ĐOKOVIĆ ČESTITAO JUBILEJ, A U STVARI SIPAO SO NA RANU! Novak pozdravio najveću teniserku, nije očekivao ŠOK!

Autor Pavle Knežević

On je uvek izuzetno poštovao Serenu, ali Amerikanka je prosto "u kanalu"

Izvor: Printscreen/Twitter/TennisChannel/DjokerNole

Stvari se ne odvijaju uvek kako treba, čak i kad se isplaniraju u najboljim namerama. Jedna od najboljih i najvećih teniserki svih vremena, Serena Vilijams obeležila je danas veliki jubilej: odigrala je 1.000 meč u profesionalnoj karijeri.

WTA je spremila čestitke, velikani su unapred čestitali, među njima i najbolji teniser sveta Novak Đoković, ali onda je usledio šok – Serena je izgubila već u prvom nastupu mastersa u Rimu!

Serena je trenutno 8. na WTA listi, bila je slobodna u prvom kolu, a u drugom je sačekala 44. igračica sveta, Argentinka Nadija Podoroska i šokantno je slavila u dva seta – 7:6, 7:5!

Ovo možda i nije toliki šok kada se zna da je 39-godišnjakinja poslednji turnir osvojila 2017! Od tada igra samo najveće turnire, stiže uglavnom do završnice, ali do trofeja ne. Pre ovoga joj je poslednji meč bilo polufinale Australijan opena, gde je izgubila od Naomi Osake, kasnije osvajačice turnira.

Ipak, Novakova poruka nije vezana za rezultate, već za njenu ukupnu zaostavštinu jedne od najboljih i najvećih sportistkinja svih vremena.

"Hej, Serena. Čestitam na važnom dostignuću, igranju 1.000. meča u karijeri. Reči ne mogu da opišu koliko si doprinela tenisu uopšte, i u muškoj i ženskoj konkuirenciji. Ti si ikona ovog sporta. Hvala ti mnogo na svemu što si uradila na terenu i van njega i za sve što i dalje radiš. Ti si mi inspiracija, kao i mnogim drugima i na muškoj i na ženskoj strani i svi smo jako uzbuđeni što delimo ovu eru sa tobom. Želim ti sve najbolje, šampione! Samo nastavi i znaj da se radujem što te i dalje gledam na terenu", poručio je Đoković.

Naravno, niko ovo nije shvatio pogrešno, navijači su bili oduševljeni, slali su sjajne poruke Novaku na prelepom gesti, a neki su se podsećali i prijateljstva dvoje teniskih velikana.