Biće spektakl!

SVE JE PROTIV NOVAKA, NOVI RIVAL MU JE SENZACIJA: Već je pobedio Novaka, a u Rimu izbacuje favorite!

Autor Dušan Ninković

Impresivan meč italijanskog tenisera na njegovom terenu.

Italijanski teniser Lorenco Sonego, koji je prethodnih dana plesom skrenuo pažnju na sebe, sada je napravio jedno od iznenađenja Mastersa u Rimu. Sonego je eliminisao Andreja Rubljova i zakazao polufinale sa Novakom Đokovićem koji je ''preokrenuo'' Cicipasa!

Meč koji je trebalo da bude odigran sinoć zbog kiše je pomeren za danas, a promena je više prijala domaćem igraču. On je u tri seta nadigrao Rubljova, koji je sedmi nosilac turnira u Rimu - 3:6, 6:4, 6:3!

Impresivan preokret doneo je Sonegu jedan od najboljih rezultata karijere. Sonego je u prethodnoj rundi eliminisao jednog od najboljih svetskih igrača na šljaci, Dominika Tima, pa njegove partije na ovom turniru upozoravaju i Đokovića!

Iako će biti umoran zbog ovog meča, večeras će imati motiv da pobedi najboljeg na svetu, stigne u finale turnira i pred domaćom publikom se bori za titulu.

Ali, pita se i Novak. Biće srpski teniser i prvi reket sveta nešto odmorniji, imaće motiv da još jednom proveri koliko može protiv Nadala na šljaci, a i titula u rimu je izazov sama po sebi.

Susret Novaka Đokovića i Lorenca Sonega, koji imaju samo jedan međusobni duel do sada, na programu je večeras! Biće to njihov drugi meč u danu, pa će obojica igrača imati problema da se oporave pre novog izlaska na teren.

Do sada su igrali samo jednom, prethodne jeseni u Beču, kada je Sonego bio bolji u četvrtfinalu.